Transport Online - Vrachtwagenchauffeur Bertus Kistemaker 40 jaar bij Baks

Vrachtwagenchauffeur Bertus Kistemaker 40 jaar bij Baks

Vrachtwagenchauffeur Bertus Kistemaker 40 jaar bij Baks
09-05-2015 16:36 | Transport | auteur De Redactie

BORCULO - Vrijdag 1 mei 2015 was Bertus Kistemaker 40 jaar in dienst bij Baks. Samen met familie en collega’s werd dit gevierd op vrijdag 8 mei.

Bertus is op 1 mei 1975 begonnen als trekker chauffeur bij het Loonbedrijf Baks, gevestigd aan de Wessel van Eijll-laan te Borculo. Hier deed hij alle werkzaamheden die op een agrarisch loonbedrijf voorkomen. In 1979 werd hij chauffeur bij Baks Borculo en was werkzaam in het transport van slib en drijfmest.

In 2002 maakte hij de overstap naar Baks Logistiek. Hier houdt Bertus zich bezig met het vervoer van veevoeders en veevoedergrondstoffen.

Bertus en zijn familie werden vrijdagmorgen verwelkomd door zijn collega’s in de kantine van Baks Logistiek in Borculo. Met een versierde vrachtwagencombinatie begon Bertus daarna aan zijn ‘speciale’ werkdag, de familie ging mee.

’s Avonds werd hem een receptie aangeboden. Hier ontving hij uit handen van directeur Tonny Winkelhorst een enveloppe met inhoud en een prachtige bos bloemen. Vanwege zijn 40-jarig dienstverband werd hij tevens onderscheiden met een door Baks zelf ontworpen gouden speld.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions