Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen rijdt door na ongeval, politie zoekt getuigen

Vrachtwagen rijdt door na ongeval, politie zoekt getuigen

Vrachtwagen rijdt door na ongeval, politie zoekt getuigen
08-05-2015 16:20 | Ongevallen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

MUIDEN - De bestuurder van een witte vrachtwagen reed woensdagavond door nadat hij een ongeval had veroorzaakt op de A1. De politie doet onderzoek naar het ongeval en zoekt getuigen. 

De aanrijding vond woensdagavond rond kwart voor zeven plaats. Ter hoogte van de afslag Muiderberg (hectometerpaal 14.9, linkerrijbaan) kwamen een personenauto en een witte vrachtwagen met elkaar in aanrijding. De vrachtwagen reed achterop de auto, die vervolgens over de weg tolde en rondom hevig beschadigd raakte. De 79-jarige bestuurster uit Amsterdam werd uit voorzorg en ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat zij forse kneuzingen had.

De bestuurder van de witte vrachtwagen reed door. Een getuige heeft gezien dat de bestuurder verderop wel even was gestopt, dat er iemand uitstapte en naar de auto liep, maar dat hij daarna terugrende naar de vrachtwagen en zijn weg vervolgde zonder zich bekend te maken.

De politie hoopt dat er mensen zijn die de aanrijding hebben gezien en die meer informatie hebben over de vrachtwagen en/of de bestuurder. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie van Muiden, via 0900-8844.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden