Transport Online - Verolme Transport kiest voor kwaliteit met drie First Choice Trucks van DAF

Verolme Transport kiest voor kwaliteit met drie First Choice Trucks van DAF

Verolme Transport kiest voor kwaliteit met drie First Choice Trucks van DAF
08-05-2015 09:15 | DAF | auteur Tine van Knijff- van Hijum

MIDDELHARNIS - Onlangs heeft Verolme Transport in Middelharnis drie jonge DAF XF 460 FT Space Cab trekker, geleverd door BEST Trucks, in gebruik genomen voor hun ‘tweede leven’. De DAF First Choice Trucks worden geleverd door een exclusieve samenwerking van de gezamenlijke DAF-dealers om zo goed als nieuwe DAF-trucks aan te bieden, die jonger zijn dan vijf jaar, en minder dan 500.000 kilometer hebben gereden. De trucks zijn zorgvuldig geïnspecteerd door de DAF dealer en afgeleverd met de vereiste documenten. Tevens krijgt men bij de trucks een zes maanden aanvullende drijflijngaratie (First Choice Care).

De drie trekkers beginnen hun nieuwe carrière, gespoten in de huisstijl van Verolme, uitgevoerd met extra verstralers, toplampen, zwaailichten en grote RVS-gereedschapskist van vijfhonderd liter.

Begrip in het uitzonderlijk vervoer
Het familiebedrijf Verolme, gestart in 1910, is uitgegroeid tot een onderneming met 21 gemotiveerde medewerkers en gespecialiseerd in het transport van staalconstructies, buizen en gerelateerde producten, machines, stukgoederen en kraandelen. Met twintig trekkende eenheden vervoert Verolme Transport zes dagen per week met vaste chauffeurs de staalproducten vooral naar de Benelux en Duitsland. Het groupagevervoer is vooral op Frankrijk georiënteerd. Verolme Transport staat bekend om zijn service, betrouwbaarheid en het stipt nakomen van afspraken. Ze kunnen met eigen laad/loskranen zelf voor het laden en lossen van de staalconstructies/machines zorgen.

Samenwerking met BEST Trucks
“De aankoop van een drietal DAF XF Euro-5 trucks met het First Choice kwaliteitslabel is een groot succes. De trekkers zijn als nieuw, motorisch en qua uiterlijk en voldoen perfect aan de door ons gestelde eisen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de samenwerking. Het onderhoud aan de trekkers en trailers wordt door onze dealer verzorgd”, zegt Peter Verolme.

Foto's

 • Olthuis Recycling
  Olthuis Recycling
 • J.Roeland
  VAN DOOREN.NL
 • J.Roeland
  JAN DECKERS Jr. B.V.
 • J.Roeland
  e van wijk


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions