Transport Online - CTS GROUP viert 20-jarig bestaan

CTS GROUP viert 20-jarig bestaan

CTS GROUP viert 20-jarig bestaan
08-05-2015 09:16 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIEUW-VENNEP - Het is feest: CTS GROUP bestaat 20 jaar. Van klein bedrijfje tot serieuze werkgever in de Haarlemmermeer, en bovendien een kweekvijver voor jong talent; ook de volgende 20 jaar zit CTS GROUP niet stil.
 
Het begint met drie ambitieuze jonge mensen: Edwin Beentjes, Wilco de Vries en Miriam de Groot. Op 1 mei 1995 bestormen zij de transportwereld met Wings & Wheels Express. De landenspecialisatie van het bedrijf wordt al snel aangevuld met Overall Logistics en Nightfreight Benelux. De jonge onderneming groeit als kool en alle diensten krijgen één gezicht: CTS GROUP.
 
Twintig jaar later is het personeelsbestand uitgegroeid van vijf naar bijna 170 werknemers. CTS GROUP is gevestigd in een supermodern bedrijfspand, Freight Terminal 207 in Nieuw-Vennep. Dit Logistic Facility Centre biedt met maar liefst 26 laaddocks niet alleen ruimte en turn key facilities aan CTS GROUP zelf, ook klanten hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van alle voordelen die het pand biedt.
 
Het geheim achter dit succes? CTS GROUP zit nooit stil. Innovatie en ontwikkeling blijven altijd speerpunten. Nu en in de toekomst. Een mooi voorbeeld hiervan is het automatische orderpicksysteem voor de E-commerce dat dochteronderneming Fulfilment Solutions inmiddels succesvol gebruikt.
 
Daarnaast investeert CTS GROUP graag in ambitieuze werknemers. Het gehele middenkader (de ruggengraat en toekomst van het bedrijf) is vanaf school intern opgeleid via CTS Academy. Voor veelbelovende MBO- en VMBO-schoolverlaters is er Talentplan, een kweekvijver voor jong talent.
 
Met distributienetwerken in 22 landen en een volledig pakket aan logistieke diensten is CTS GROUP niet meer weg te denken uit de transportwereld. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie staan hierbij altijd voorop. Dat zal ook de komende twintig jaar duidelijk blijken.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions