Transport Online - Nieuwe DAF CF Euro 6 voor Starin BV rioolrenovatie in Eindhoven

Nieuwe DAF CF Euro 6 voor Starin BV rioolrenovatie in Eindhoven

Nieuwe DAF CF Euro 6 voor Starin BV rioolrenovatie in Eindhoven
07-05-2015 16:55 | DAF | auteur Tine van Knijff- van Hijum

EINDHOVEN - Trots presenteerde Hans Stacey, directeur van Starin Rioolrenovatie, onlangs de eerste Robot Gestuurde Reparatie unit op de DAF CF 310 FA bakwagen. De nieuwe DAF CF kan worden ingezet voor rioleringsrenovaties en -reparaties in rioolleidingen met een diameter vanaf twintig centimeter.

De DAF CF 310 FA Euro 6 dagcabine met de krachtige 6,7 liter PACCAR PX-7 motor, is uitgevoerd met een AS Tronic versnellingsbak, dakspoiler en fenders en gegalvaniseerde stalen bumper met koplampen van onbreekbaar Lexan. Het lichte en sterke chassis zorgt voor optimaal laadvermogen met het hoogste rendement. De CF heeft een gemakkelijke instap, een standkachel, ruime opbergruimten en een geheel nieuw dashboard volledig rond de chauffeur ontworpen. Deze maken het de ideale werkomgeving. Voor de veiligheid van de chauffeur en medeweggebruiker zijn er front- en achterzichtcamera’s. Starin werkt voornamelijk voor gemeenten en heeft haar werkgebied in de Benelux en Duitsland en is met de robot gestuurde reparatie unit uniek in Europa.

Starin dé specialist
Starin zorgt al meer dan vijf jaar met acht deskundige medewerkers via nieuwe innovatieve injectiemethoden, onder andere met de zeer geavanceerde Profoseal Injectiepacker voor het dichten in één dagdeel van meerdere lekkende aansluitingen of lengtescheuren in rioolbuizen. De verfrissende kijk van Starin op het riool en de aanpak bij het dichten van alle klasse instromers zorgt dat projecten soepel en gestroomlijnd worden geklaard.

Met de unieke robot gestuurde reparatie unit kan Starin BV nu ook de problemen in niet mantoegankelijke riolen snel en effectief oplossen.
De zeer positieve testen met de robot gestuurde reparatie unit van Starin in lekkages van niet mantoegankelijke rioolbuizen met een doorsnee vanaf 20 cm, zijn aanleiding geweest voor het operationeel maken van deze unit. In drie fasen: inspecteren, frezen en reparen, wordt er vanuit de robot gestuurde reparatiewagen de niet mantoegankelijke rioolbuis effectief en duurzaam hersteld. Met de unieke robot van Starin kan ruim honderd meter rioolbuis worden onderzocht en hersteld.

Starin BV spreekt over een geweldige samenwerking met De Burgh Eindhoven. “Er is een lange en uitstekende samenwerking tussen ons en de dealer. Het komen, in gezamenlijk overleg, tot de juiste oplossing spreekt mij enorm aan. Ook het onderhoud en de service is meer dan goed”, zegt Hans Stacey.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions