Clicky

 
Transport Online - Omzetgroei van 32,5 procent voor Kässbohrer

Omzetgroei van 32,5 procent voor Kässbohrer

Omzetgroei van 32,5 procent voor Kässbohrer
07-05-2015 15:48 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

GOCH (D) - In het eerste kwartaal van dit jaar boekte Kässbohrer, een grote trailerfabrikant, een omzetgroei van 32,5 procent in haar belangrijkste markten, waaronder Duitsland, Nederland, Polen, Italië, België, Frankrijk, Rusland en Turkije. De meest significante toename was in Nederland waar de verkoop van Kässbohrer's meer dan verdrievoudigd is in de eerste drie maanden van dit jaar.

Ook de markt in Italië, Frankrijk en België toonde opmerkelijke groei. In Duitsland bleven Kässbohrer voertuigverkopen in het eerste kwartaal van het jaar in lijn met vorig jaar. In 2014 verdubbelden Kässbohrer's verkopen bijna in Duitsland.

De prioriteit van Kässbohrer is om zich te concentreren op de behoeften van de klant, en de praktijkervaring van de klant te vertalen in het design van de oplegger.Het brede assortiment van Kässbohrer in Europa wordt daarom verder verrijkt met nieuwe opties. Dit jaar gaf Kässbohrer al opdracht voor 236 nieuwe opties voor 42 belangrijke configuraties voor zes productsegmenten, waaronder schuifzeilen, containerchassis, platform, low-bed, aluminium en roestvrije tanks en silo's.

Kässbohrer staat sterk in Rusland

In tegenstelling tot het positieve zakelijke klimaat in Europa, is de Russische opleggermarkt een stuk moeilijker. Maar ondanks de sombere marktomstandigheden in Rusland, is de inzet van Kässbohrer op de lange termijn voor Rusland sterker dan ooit. Kässbohrer doet voortdurend prijsaanpassingen in Rusland om de wisselkoers in het voordeel van de klant de laten uitvallen, die last heeft van de zwakke Roebel.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats