Clicky

 
Transport Online - Meijndert International breidt uit naar tankwagens

Meijndert International breidt uit naar tankwagens

Meijndert International breidt uit naar tankwagens
06-05-2015 16:33 | Overig | auteur Tine van Knijff- van Hijum

MOERDIJK - Meijndert International, een jong bedrijf uit Moerdijk, nam onlangs zijn eerste tankoplegger in ontvangst. Meijndert klopte daarvoor aan bij LAG Trailers. Beide bedrijven werken al geruime tijd nauw samen aan Meijnderts immer groeiende wagenpark.

Rien Meijndert, eigenaar van Meijndert International, startte zijn onderneming in 2007. Acht jaar later heeft het bedrijf zich sterk uitgebreid, de huidige vloot omvat 25 wagens. Vooral in het transport van tankcontainers heeft het bedrijf zichzelf al een respectabele naam aangemeten.

Meijnderts vloot bestaat enkel uit voertuigen van dezelfde fabrikantengroep. Tankcontainers van CIMC, containerchassis van LAG Trailers en een tankoplegger van Hobur. Deze drie zusterbedrijven streven constant naar een betrouwbare, hoogkwalitatieve totaaloplossing voor chemisch transport.

Rien Meijndert koos bewust voor een tankoplegger met de gekende Hobur-uitvoering. De ondernemer vindt de keuze voor het historische tankwagenmerk vanzelfsprekend. Hij verzekert zich zo van een hoge doorverkoopwaarde en een oplegger die voldoet aan de strengste normen aangaande afwerkingsgraad en materiaalkeuze.

De oplegger werd tot in detail uitgerust in de welbekende Meijndert huisstijl. Gespoten metallic zijafscherming, assen, asnaven, luchtketels, velgranden enzovoort zorgen in combinatie met de overvloedige RVS-onderdelen voor een schitterend eindresultaat.

Rien Meijndert is een terechte titelkandidaat voor de ‘Truck van het jaar’ voor deze combinatie van de Hobur tankoplegger en zijn Scania trekker.

Meijndert International

Meijndert International is een jong en enthousiast bedrijf met een grote passie voor transport. Gestart in 2007 en met inmiddels 25 wagens op de weg, houdt het bedrijf uit Moerdijk zich bezig met alle facetten van de logistieke keten. Mede door de medewerkers die een jarenlange ervaring combineren met gedrevenheid voor het vak, heeft Meijndert International zich opgewerkt tot een toonaangevende speler in het vervoer van chemische producten.


 

Foto's

  • J.Roeland
    Shell Moerdijk

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden