Transport Online - Van den Broek Logistics bestaat vijftig jaar

Van den Broek Logistics bestaat vijftig jaar

Van den Broek Logistics bestaat vijftig jaar
06-05-2015 16:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

HELMOND - Van den Broek Logistics, de allround logistieke dienstverlener uit Helmond, viert dit jaar het vijftigjarig bestaan. Net als veel logistieke bedrijven uit Brabant komt Van den Broek Logistics voort uit de agrarische sector. Toon van den Broek, van origine loondorser en later veehandelaar, nam in 1965 de benodigde transportvergunningen over om samen met zijn kinderen te kunnen starten met de firma A.P. van den Broek, later Gebroeders van den Broek Beter & Sneller Transport BV en nu Van den Broek Logistics. Met de komst van een groot aantal klanten groeide het bedrijf vervolgens gestaag.

Anno 2015 is Van den Broek Logistics een solide en ver buiten de Helmondse gemeentegrenzen bekende organisatie. Willie van den Broek, die samen met Karel van Rooij de huidige directie vormt, vertelt: "Het is mooi dat Van den Broek Logistics zich al vijftig jaar uitstekend staande houdt, ook wanneer de markt moeilijker is. In de transportwereld is de afgelopen halve eeuw enorm veel veranderd. Maar voor ons is het werk in essentie altijd hetzelfde gebleven. Al vijftig jaar streven we er dagelijks naar om de beste dienstverlening te bieden en onze klanten te ontzorgen door middel van logistieke totaaloplossingen op maat. Op dit moment werken we met 150 medewerkers, zo’n 80 trekkende en 160 getrokken eenheden. Tevens beschikken we over ruim 25.000 vierkante meter opslagcapaciteit."Karel van Rooij vult aan: "Van den Broek Logistics is altijd meegegroeid met de markt. Zo kunnen we blijven voldoen aan de vraag en lopen we voorop op het gebied van nieuwe technieken en een moderne vloot. Maar dat is niet alles. Ook een thema als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is van grote waarde binnen ons bedrijf. We verliezen onze maatschappelijke functie nooit uit het oog. Ook hierin schuilt de kracht van Van den Broek Logistics."

Het vijftigjarig bestaan zal in mei worden gevierd tijdens een feestavond voor genodigden. Tevens verschijnt een jubileumboek over Van den Broek Logistics, waarin de historie en de transportwereld anno nu worden belicht. Diverse (oud-) medewerkers en relaties komen in het jubileumboek aan het woord.

Foto's

  • Jowitra
    Jowitra

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions