Transport Online - Vijfjarig contract voor Neovia Logistics door Hitachi

Vijfjarig contract voor Neovia Logistics door Hitachi

Vijfjarig contract voor Neovia Logistics door Hitachi
06-05-2015 15:56 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

OOSTERHOUT - Neovia Logistics heeft vandaag bekendgemaakt dat het een contract van vijf jaar en acht maanden gegund heeft gekregen van Hitachi Construction Machinery Europe NV (HCME) om diens magazijnoperaties in Oosterhout (Breda) over te nemen en te beheren.

Vanaf heden neemt Neovia in overeenstemming met de voorwaarden van het nieuwe contract de werknemers en faciliteiten over voor het beheer van de magazijnen van HCME en de transportatie en distributie van Hitachi-reserveonderdelen in Europa.

Vanwege haar regionale expertise en de specifieke middelen waarmee Neovia haar klanten in de automotive sector en andere industriële sectoren in de regio ondersteunt, kan het bedrijf de klanten van HCME service en kwaliteit van wereldformaat bieden, terwijl het zich ook zal richten op kosteneffectieve oplossingen voor magazijnbeheer en transportatie.

"Neovia en HCME hebben nauw aan dit project samengewerkt om te zorgen voor een soepele overgang voor de klanten en werknemers van Hitachi, zodat de nieuwe start zowel qua timing, prestatie als budget goed zal verlopen”, aldus Pascal Born, Directeur Business Development van Neovia.

Samen met hun verkopers richten HCME en Neovia zich op een naadloze overgang om ervoor te zorgen dat de overstap op een andere provider geen nadelige gevolgen heeft voor de reputatie van HCME of de service naar klanten toe. Dit was voor HCME een zeer belangrijke voorwaarde bij het uitkiezen van een provider.

"Neovia beschikt over een zeer unieke combinatie van OEM-achtergrond en 3PL-flexibiliteit," zegt Born. "Wij kunnen HCME de gedifferentieerde dienstverleningsniveaus bieden die het nodig heeft, wat leidt tot een grotere klantenbinding tegen een lagere prijs; dezelfde topservice in de onderdelenmarkt waar veel andere klanten in de automotive sector en andere industriële klanten al meer dan 25 jaar gebruik van maken."

"We kijken uit naar deze nauwe samenwerking met Neovia als wereldleider op het gebied van de reserveonderdelenlogistiek. We hebben er het volste vertrouwen in dat we door hun ervaring en expertise onze reserveonderdelenbusiness naar een nieuw niveau kunnen tillen, zodat we aan de verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen en die zelfs overtreffen", aldus Moriaki Kadoya, Directeur, CEO & Voorzitter van de Raad van Bestuur van HCME.

Met meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en productie is Neovia een uitstekende partner om de dienstverleningskwaliteit te leveren die HCME verwacht van zijn logistieke dienstverlener.

Neovia biedt uitmuntende, geïntegreerde services voor de toeleveringsketen aan klanten in verschillende bedrijfstakken, waaronder de auto-industrie, de industriële sector, de mijnbouw, ruimtevaart & defensie, technologie en energie.

"Onze bedrijfsfilosofie is om geïntegreerde logistieke oplossingen te bieden tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding aan bedrijven die tijdgevoelig zijn en waarvoor service zeer belangrijk is," aldus Jos Opdeweegh, Chief Executive Officer of Neovia. "Neovia past de vaardigheden en kennis toe die het door de jaren heen heeft opgedaan bij het verlenen van toonaangevende dienstverlening in de onderdelensector over de hele wereld en blijft deze constant verbeteren."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,744
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions