Clicky


Twee ongevallen met vrachtwagens op A67

Twee ongevallen met vrachtwagens op A67 [+foto's]
06-05-2015 09:17 | Ongevallen | auteur De Redactie

HAPERT - Op de A67 van Turnhout naar Eindhoven zijn woensdagochtend ter hoogte van Hapert een vrachtwagen en een auto van Rijkswaterstaat met elkaar in aanrijding gekomen. De vrachtwagen is door de aanrijding gekanteld.

Door nog onbekende oorzaak reed een 24-jarige Poolse vrachtwagenchauffeur rond 07.45 uur achterop de auto van Rijkswaterstaat die op de vluchtstrook stond vanwege werkzaamheden . Door de aanrijding raakte de medewerker van Rijkswaterstaat gewond. Hij is met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis gebracht.

De chauffeur van de vrachtwagen moest door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd worden. Ook hij is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ook de traumahelikopter is ter ondersteuning ter plaatse geweest.

Rond 9.00 uur botsten ter hoogte van Geldrop twee vrachtwagens op elkaar. De eerste vrachtwagen stond stil vanwege een file toen de tweede vrachtwagen achterop botste. De 46-jarige chauffeur uit Duitsland van de tweede vrachtwagen raakte daarbij bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De andere chauffeur raakte niet gewond. Ook bij deze aanrijding heeft de traumahelikopter ondersteuning geboden. Vanwege het onderzoek van de politie en de opruimwerkzaamheden is de snelweg geruime tijd afgesloten geweest.

©Foto: SQ Vision