Clicky


VN Logistics vanaf vandaag open in Geldermalsen

VN Logistics vanaf vandaag open in Geldermalsen
04-05-2015 15:44 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

GELDERMALSEN – Vanaf vandaag, maandag 4 mei, is logistieke dienstverlener VN Logistics geopend op een nieuwe locatie. Het bedrijf is afgelopen vrijdag verhuisd van De Hofstede in Lienden naar De Panoven 10 in Geldermalsen. “Met 4000m2 warehouse op 1,3 hectare grond zijn we klaar voor de toekomst”, vertelt Bart Vendrig. Hij is binnen het bedrijf onder andere verantwoordelijk voor orders die betrekking hebben op de zeevaart.

VN Logistics bestaat vijf jaar maar was op de oude locatie al uit z’n jasje gegroeid. “Vijf jaar geleden begonnen we met twee á drie man, nu zijn dat er negen”, aldus Bart Vendrig.

“We zijn allemaal erg blij met de verhuizing. Dit is de volgende stap op weg naar verdere doorgroeimogelijkheden”, aldus Vendrig. VN Logistics koos voor Geldermalsen omdat het heel centraal ligt in Nederland. “We zitten aan de A2 en A15 en Rotterdam, Duitsland en België zijn ook relatief dichtbij. Bovendien is onze bereikbaarheid in Geldermalsen ontzettend goed”, verduidelijkt Bart Vendrig.

VN Logistics verzorgt het gehele logistieke traject met alle mogelijke transportvormen naar alle mogelijke bestemmingen. Vendrig noemt wegtransport, zeevaart, warehousing en zelfs het overpompen, afvullen en vermalen van ADR/non-ADR goederen, indien de klant dat wenst. “Wij verzorgen alle facetten van een order. Transport, voorraad, distributie, noem maar op. In Nederland, Europa en zelfs wereldwijd.”

VN Logistics heeft geen eigen vrachtwagens, maar werkt uitsluitend met partners. “Wij hebben in vijf jaar tijd een uitstekend netwerk weten op te bouwen. Als wij een order binnenkrijgen weten we vrijwel meteen welke partner(s) we daaraan kunnen koppelen.”

VN Logistics merkt dat klanten het heel prettig vinden om voor een order met één contactpersoon te maken te hebben, die hen in het hele traject begeleidt. “Wij onderscheiden ons daarmee. En met onze service. Je kunt wel zéggen dat je service biedt, maar service moet écht bovenaan staan. Wij zijn open en eerlijk en beloven niets dat we niet kunnen waarmaken. Wij geven goed aan wat bij ons mogelijk is. Ik denk dat dat de reden is voor ons succes.”