Neele-Vat Logistics start gasmeet- en fumigatiestation in Zeebrugge

Neele-Vat Logistics start gasmeet- en fumigatiestation in Zeebrugge
04-05-2015 14:42 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

ZEEBRUGGE - In samenwerking met terminaloperator APM heeft Neele-Vat Logistics een gasmeet- en fumigatistation ingericht in Zeebrugge. Verwacht wordt dat de behandelcapaciteit de vijftig containers per dag ruim overschrijdt. Het station zal volledig voldoen aan de FAVV-regelgeving voor import en export.

Het bedrijf ziet kansen om de nieuwe activiteit te exploiteren omwille van nieuwe fytosanitaire richtlijnen, op onder andere het gebied van behandeling van boomstammen en houtverpakkingen.

Speciaal voor Belgische, Noord Franse en Duitse exporteurs en importeurs zal het nieuwe gasmeet- en fumigatiestation een uitstekend en efficiënt alternatief zijn, verwacht Neele-Vat.

In tegenstelling tot bestaande operaties zal het Neele-Vat gasmeetstation op het terrein van de terminal opereren.

Alain Declercq, manager van Neele-Vat Zeebrugge, is razend enthousiast over het nieuwe gasmeet- en fumigatiestation, omdat het van toegevoegde waarde is voor de haven van Zeebrugge waar deze activiteit tot vandaag niet werd aangeboden. “Ik voorzie dat vooral voor de export van boomstammen ons nieuwe station zeer interessant zal zijn."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,771
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden