Clicky

 
Transport Online - Britse veteranen op Hollandse bodem voor London Taxi Cabs Veterans Trip 2015 [+foto's]

Britse veteranen op Hollandse bodem voor London Taxi Cabs Veterans Trip 2015

Britse veteranen op Hollandse bodem voor London Taxi Cabs Veterans Trip 2015 [+foto's]
04-05-2015 14:21 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

HOEK VAN HOLLAND - Een groot aantal oorlogsveteranen kwam gisterochtend, zondag 3 mei, weer aan op de kades van Stena Line in Hoek van Holland, voor de jaarlijkse London Taxi Cabs Veterans Trip 2015. De veteranen gaan hier de 4 mei-herdenking bijwonen en deelnemen aan de 5 mei viering.

Deze reis werd mede mogelijk gemaakt door Stena Line en de London Taxi Drivers Benevolent Association, die met negentig Londense taxi’s de ruim 280 veteranen door Nederland zal vervoeren.

De stoet vertrok op zaterdag 2 mei met een kleine vertraging. Veteraan Bill Harris was in de drukte z’n paspoort kwijt geraakt, maar kon daar niet mee zitten, want “de eerste keer dat ik op het Nederlandse strand landde vroeg ook niemand naar mijn paspoort."

Voor een aantal was het ook onmogelijk gebleken een reisverzekering af te sluiten vanwege de hoge leeftijden. De ‘jongste’ veteraan is namelijk net 88 jaar geworden. Volgens veteraan James was dat allemaal geen probleem “want toen ik boven Nederland aan mijn parachute hing, was ik ook niet verzekerd."

Mariel Korpel, Marketing & Sales Manager Travel over dit initiatief: “Het is weer een voorrecht om deze kleurrijke groep aan boord te mogen verwelkomen. Deze veteranen verdienen het stuk voor stuk om in het zonnetje gezet te worden. Voor veel van onze crewleden zijn het inmiddels oude bekenden geworden, hoewel de groep helaas ieder jaar wat kleiner wordt. Wij hopen dit initiatief nog lang te mogen blijven steunen."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden