Clicky


Passagiers vliegtuig Ryanair drie uur lang zonder toiletpapier aan boord

Passagiers vliegtuig Ryanair drie uur lang zonder toiletpapier aan boord
04-05-2015 10:33 | Burgerluchtvaart | auteur De Redactie

LONDEN - Een vliegtuig vol bedrukte gezichten vloog afgelopen weekend van Spanje naar Londen. Tijdens de veiligheidsdemonstratie werd de passagiers verteld dat er tijdens de drie uur durende vlucht geen toiletpapier aan boord zou zijn.

Voor de vlucht was een fout gemaakt met de bevoorrading waardoor er geen melk en toiletpapier aan boord was. Omdat de luchtvaartmaatschappij niet wilde wachten op het toiletpapier is besloten om de vlucht uit te voeren zonder toiletpapier aan boord.

Eén van de passagiers vertelt aan de Britse krant The Sun dat de sfeer op zijn minst 'bedrukt' was toen de passagiers werd verteld dat er geen toiletpapier aanwezig was. "Naar het toilet gaan is toch een eerste basisbehoefte? Het was echt verschrikkelijk!", meldt Shaun O'Dea.

Een woordvoerder van Ryanair legt aan de Britse Daily Mail uit: "Dit is zeer zeldzaam en betreurenswaardig. We hadden een voorraad te kort dat is ontstaan door een fout in de bevoorrading. Onze crew heeft de passagiers uitgelegd dat we prioriteit wilden geven aan het op tijd vertrekken en wij niet wilden wachten op de bevoorrading."

"Onze passagiers waren erg begripvol en we bieden oprecht onze excuses aan voor het ontstane ongemak."