Clicky


Nieuwe DAF XF Euro 6 trekker voor AM Transport

Nieuwe DAF XF Euro 6 trekker voor AM Transport
02-05-2015 17:07 | DAF | auteur De Redactie

DRONRIJP - Onlangs heeft Bedrijfswagen Service Friesland met vestigingen in Bolsward en Leeuwarden een nieuwe DAF Space Cab 460 pk afgeleverd bij AM transport te Dronrijp.

De DAF XF 460 FT Space Cab trekker is uitgerust met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor een AS Tronic versnellingsbak met een MX moterrem zorgt mede voor een zeer laag brandstofverbruik en hoge prestaties. De krachtige  MX-motorrem levert ruim driekwart van zijn vermogen bij slechts 1.500 t/min. waardoor er belangrijk minder slijtage en lagere onderhoudskosten zijn.

De ervaring die AM transport heeft met DAF en de XF demo euro 6 die AM transport in gebruik heeft gehad hebben er mede voor gezorgd dat de familie van der Meulen de beslissing heeft genomen om voor DAF te gaan kiezen.



Voor de chauffeur is er de Luxury Airstoel, Koellade, opberglade en een functionele leef- en werkruimte. Daarnaast is er Vehicle Stability Control (VSC) tegen scharen en kantelen en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens.

AM  transport en Bedrijfswagen Service Friesland vinden elkaar in een perfecte samenwerking. Er zijn korte lijnen en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.