Clicky


Halverwege: Matthijs Bovendeur

Halverwege: Matthijs Bovendeur
30-04-2015 14:16 | Transport Online | auteur Tine van Knijff- van Hijum

LOCHEM - In onze nieuwe rubriek Halverwege bijt chauffeur Matthijs Bovendeur (33) uit Lochem het spits af. Matthijs werkt bij Eijgenhuijsen Precisievervoer in Ruurlo.

Onderweg naar:

De nevenvestiging in Den Bosch. Daar halen we kopieermachines op, die brengen we vervolgens naar onze hoofdvestiging in Ruurlo. We zijn vandaag ook bij een aantal klanten geweest. Een heel veelzijdig dagje vandaag.

Wat is het meest opmerkelijke dat je –werkgerelateerd-  hebt meegemaakt de afgelopen tijd?

Echt opmerkelijk weet ik niet, maar laatst zijn we met het vliegtuig naar Spanje geweest. Een andere transporteur bracht daar een systeem, wij hoefden het alleen nog maar te installeren.

We komen echt overal. Van kantoren en scholen tot verzorgingstehuizen. Op Koningsdag ben ik nog naar Duitsland geweest om een medisch systeem af te leveren en te helpen met installeren.



Vaak van huis?

Ik ben wel eens van maandag tot en met vrijdag onderweg. We komen door heel Europa, buiten Nederland zijn we eigenlijk altijd met z’n tweeën op de wagen. Omdat het vaak grote machines betreft en de installatie ook nog wel wat uren vergt. Als je met z’n tweeën bent is zo’n weekje weg ook nog wel gezellig.

Wat is het eerste dat je gaat doen als je thuis bent?

Op vrijdagavond vind ik het leuk om gezellig wat te drinken in de kroeg. Niet teveel, want in het weekend wil ik lekker sporten. Hardlopen, daar kom ik door de week niet aan toe.


Ook meedoen aan Halverwege? Geef je op (of bedrijven: geef een werknemer op) via een mail met naam en telefoonnummer naar: t.vanknijff@transport-online.nl