Transport Online - Man duwt vrouw van perron op metrorails

Man duwt vrouw van perron op metrorails

Man duwt vrouw van perron op metrorails
29-04-2015 16:57 | Criminaliteit | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Een onbekende man heeft op 28 april om 14.30 uur op metrostation Gerdesiaweg een 67-jarige Rotterdamse op de metrorails geduwd. Omstanders wisten haar tijdig van de rails af te halen, voordat er een metro arriveerde. De vrouw raakte gewond aan haar rug. Ze was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis vervoerd, meldt de politie.

Voorafgaand aan de duw liep de vrouw op het perron en passeerde ze een bankje met daarop de man. De vrouw zag niet dat de man met gestrekte benen op de bank zat en struikelde over zijn voeten. Ze schrok en sprak de man aan. Die schold haar daarop uit en gaf haar een duw. In eerste instantie wist ze zich nog staande te houden, maar na nog een duw kwam ze op de rails terecht. Twee omstanders hielpen de vrouw weer op het perron. De dader rende ervandoor.

De politie is op zoek naar getuigen. De dader was een donkere man met kort krullend haar. Hij had een stevig postuur en droeg een donkere jas. De man had donkere ogen en was ongeveer 1.75 meter lang.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions