Clicky


Van Zaal Transport lanceert Track en Trace APP

Van Zaal Transport lanceert Track en Trace APP
29-04-2015 16:55 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

DE KWAKEL - Klanten staan bij Van Zaal Transport in het middelpunt. Toen enkele klanten vroegen om op hun smartphone de actuele orderstand te kunnen zien, besloot men bij Van Zaal Transport om deze mogelijkheid te bieden.  Sinds kort is de T&T APP beschikbaar die u direct inzicht geeft in de actuele status en de verwachte aflevertijd.

Verwacht een klant één of of meerdere zendingen? Met de T&T APP ziet men gelijk de laatste stand van zaken. Om de APP te kunnen gebruiken heeft meneenmalig een inlognaam en wachtwoord nodig zodat bekend wordt voor welk adres de gevraagde informatie is.

Van Zaal Transport loopt voorop als het gaat om logistiek in de sierteeltketen. Klanten kiezen voor Van Zaal Transport omdat ze een hoge flexibiliteit willen zonder beperkingen. Door optimaal gebruik te maken van digitale ondersteuning wordt een hoge leverbetrouwbaarheid tegen bescheiden kosten aangeboden. Deze hoge leverbetrouwbaarheid wordt onder andere geleverd door een intensieve afstemming over laad – en lostijden en overige transportdetails.

Een geavanceerd plansysteem berekent optimale ritten en door gebruik te maken van boordcomputers en barcodescanners bij laden en lossen wordt het proces nauwkeurig in beeld gebracht en gevolgd. De planners kunnen zich daarom vooral richten op de bijzonderheden om de dienstverlening nog verder te verbeteren.

Gemiddeld 69% van de orders wordt digitaal doorgegeven en Van Zaal Transport beloont haar klanten voor deze vorm van samenwerking in de tarieven.

De APP vormt een extra informatiekanaal naast de al jaren bestaande webportal. Klanten hebben middels een digitale opdrachtbevestiging toegang tot de actuele track en trace informatie tot en met de meest recente positie van de vrachtauto in Google Maps.

De APP is zowel voor Android als voor IOS geschikt gemaakt en is in de betreffende playstores te verkrijgen.

Foto's

  • Van Zaal Transport
    Van Zaal Transport
  • Van Zaal Transport
    Van Zaal Transport
  • Van Zaal Transport
    Van Zaal Transport
  • Van Zaal Transport
    Van Zaal Transport