Transport Online - Vrouw keeperstrainer Patrick Lodewijks overleden bij ongeval op A2

Vrouw keeperstrainer Patrick Lodewijks overleden bij ongeval op A2

Vrouw keeperstrainer Patrick Lodewijks overleden bij ongeval op A2
29-04-2015 14:38 | Ongevallen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

ROTTERDAM - Yvonne Lodewijks (46), de vrouw van keeperstrainer Patrick Lodewijks (Feyenoord) is vanochtend overleden bij het dodelijk ongeval op de A2 bij Eindhoven.

De training van Feyenoord is vanochtend niet doorgegaan. Het nieuws kwam vijf minuten voor de start van de training binnen. Lodewijks werd geknuffeld door de spelers en reed daarna weg in zijn auto. Op de website van de voetbalclub staat nu te lezen dat Feyenoord geschokt is door het overlijden van Yvonne Lodewijks.

Bij het ernstige ongeval op de A2, ter hoogte van de afslag naar de High Tech Campus, waren een vrachtwagen en twee auto's betrokken. Een vrachtwagen wisselde van rijstrook en raakte hierbij de auto van een 26-jarige automobiliste uit Hooge Mierdie die op de andere rijbaan passeerde. Deze auto raakte hierdoor de vangrail en kwam terug de snelweg op. Een 44-jarige automobilist uit Baarland, die aan kwam rijden, botste vol op het voertuig. De man sloeg met zijn auto over de kop, het voertuig van de vrouw uit Hooge Mierde tolde door de klap over de weg en kwam uiteindelijk tot stilstand op de snelweg. De vrachtwagen stond inmiddels stil op de vluchtstrook.

Yvonne Lodewijks zat in de auto bij de vrouw uit Hooge Mierde. Ze kwam bij het ongeluk om het leven. De bestuurster uit Hooge Mierde en de automobilist uit Baarland raakten beiden gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Als gevolg van de aanrijding moest een achteropkomende auto uitwijken en raakte hierdoor de over de kop geslagen auto en een andere vrachtwagen. Hierdoor ontstond uitsluitend materiële schade. De snelweg richting Maastricht is rond het middaguur weer opengesteld voor het verkeer.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,871
Diesel1,502

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen