Clicky

 
Transport Online - Vannacht extra nachtelijke stremming Zeelandbrug

Vannacht extra nachtelijke stremming Zeelandbrug

Vannacht extra nachtelijke stremming Zeelandbrug
28-04-2015 16:44 | Algemeen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

COLIJNSPLAAT - Van twaalf tot twee uur vannacht is de Zeelandbrug (N256) dicht voor al het wegverkeer, meldt de Verkeersinformatiedienst (VID). Dit in verband met extra werkzaamheden. Het verkeer krijgt het advies om tijdens de stremming een andere route te kiezen.

Deze extra stremming is vannacht nodig, omdat er meer tijd nodig is om geplande werkzaamheden uit te voeren. Afgelopen nacht was de Zeelandbrug van twaalf tot en met vijf uur gestremd voor reparaties aan de beweegbare delen van de brug.

Van april tot en met september zijn er meerdere nachtelijke stremmingen. Er wordt dan onder andere aan de schokbrekers en deuvels (stalen pinnen) gewerkt. De werkzaamheden zijn op 19 mei, 30 juni, 14 juli, 21 juli, 28 juli en 15 september van twaalf uur 's nachts tot vijf uur 's ochtends.

Het afsluiten van de Zeelandbrug is bij werkzaamheden altijd noodzakelijk in verband met veiligheidsregels. Hierdoor is het laten passeren van gemotoriseerd verkeer tijdelijk niet toegestaan. In bijzondere situaties is het mogelijk ambulances en de regionale brandweer te laten passeren. Dit wordt door de hulpdiensten zelf geregeld.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions