Clicky


10 jaar Transport Online: tijd voor vernieuwing

10 jaar Transport Online: tijd voor vernieuwing
24-04-2015 11:46 | Transport Online | auteur De Redactie

ZWAAGWESTEINDE - Zoals u wellicht weet bestaat Transport Online dit jaar 10 jaar. Naast de speciale redactionele terugblik die wij op regelmatige basis plaatsen gaat er ook op onze website het een en ander veranderen en is tevens onze redactie uitgebreid.

Allereerst willen wij onze nieuwe redacteur Tine van Knijff-van Hijum welkom heten. Zij versterkt sinds een week de redactie op onze 'thuisbasis' in Zwaagwesteinde.

Onze website zal, de komende dagen vooral achter de schermen, op een aantal punten gaan veranderen. Zo komt er een speciaal ledengedeelte waar u GRATIS lid van kunt worden. Wanneer u lid wordt dan kunt u foto's zelf plaatsen, oproepen en evenementen toevoegen, uw advertenties in onze vacature-, vrachtuitwisseling-, truckoccassions- en logistieke marktplaatscategorie kunt u zelf beheren. U kunt voortaan zelf uw truckfoto's uploaden en de kids kunnen hun kleurplaten met iedereen delen.

U ziet het; Transport Online wordt interactief!

De website zal in de nacht van vrijdag op zaterdag aangepast gaan worden. Wij hopen natuurlijk dat dit vlekkeloos gebeurd maar de ervaring leert dat er altijd wel wat 'hikjes' en 'bugjes' ontstaan. Wij hopen op uw begrip daarvoor en doen onze uiterste best de overlast tot een minium te beperken.

Komt u in de komende dagen storingen tegen? Mailt u deze dan alstublieft naar: info@transport-online.nl

Het design van de website blijft voor nu zoals het is. Pas later dit jaar zal daar ook enige wijzigingen in aangebracht worden.