HUNGRY pallets mysterie opgelost: DHL Freight versterkt Europese groupagenetwerk

HUNGRY pallets mysterie opgelost: DHL Freight versterkt Europese groupagenetwerk
24-04-2015 09:32 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

EINDHOVEN - DHL Freight heeft de afgelopen periode zijn Europese groupagenetwerk versterkt. Het aantal directe, dagelijkse lijnen is uitgebreid naar 50 bestemmingen binnen Europa. Daarmee zijn de belangrijkste delen van Frankrijk en Duitsland vanuit heel Nederland te beleveren met een service van deur tot deur binnen 24 uur.

Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije en Polen hebben een looptijd van 48 uur, evenals delen van Scandinavië. Het totaal aantal Europese terminals voor groupagevervoer bedraagt 105, waarmee DHL Freight tot de top van groupagetransporteurs behoort.

Behalve aan de uitbreiding van het groupagenetwerk is ook gewerkt aan optimalisatie van interne processen. Verder werd er een aparte afdeling Customer Service ingesteld. Uit oogpunt van digitale bereikbaarheid werd  een website ingericht, waarmee direct online boekingen kunnen worden gemaakt.

HUNGRY pallets

Rond deze ontwikkelingen is een virale marketingcampagne gestart, waarbij op wisselende locaties langs de snelweg in Nederland een grote stellage van pallets verschijnt die het woord HUNGRY vormt. Die symboliseert de honger die voortkomt uit de verbeteringen in het netwerk, maar vooral ook uit de passie en gedrevenheid van de medewerkers.

De redactie van Transport Online kreeg verschillende foto's van verschillende locaties waar de pallets verschenen. Bezoekers dachten in eerste instantie aan een chauffeursactie. Dat mysterie is nu dus opgelost!NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,786
Diesel1,476

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden