Transport Online - DAF XF 6x4 Super Space Cab trekker voor Nugteren Transport

DAF XF 6x4 Super Space Cab trekker voor Nugteren Transport

DAF XF 6x4 Super Space Cab trekker voor Nugteren Transport
24-04-2015 09:05 | DAF | auteur Tine van Knijff

EINDHOVEN - Wim en Aart Nugteren zijn zeer te spreken over de nieuwe DAF XF die het mogelijk maakt om tot een terreingewicht tot 90 ton te transporteren van en naar België, Duitsland en Zwitserland.

De DAF XF 510 FTT Super Space Cab is uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor een AS Tronic versnellingsbak (geoptimaliseerd voor zwaar transport) met FastShift, EcoRol en Hill Start Aid functies. De cabine van de Super Space Cab is geweldig, met een werkruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter. Voor de chauffeur is er een Luxury Air stoel, koellade van 42 liter, ruim 535 liter aan opbergvakken, standverwarming, automatische temperatuurregeling (ATC) en airconditioning en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur helpt bij het zo zuinig mogelijk rijden.

Veiligheid staat bij Nugteren Transport voorop. De DAF XF heeft Adaptive Cruise Control (ACC), Forward Collision Warning (FCW) en Advanced Emergency Braking System (AEBS). Daarbij zorgen een frontcamera op de cabine en op de oplegger zijzicht camera’s voor optimaal zicht, waardoor ook het ‘uitzwaaien’ gecontroleerd gebeurd.

Met dertig gemotiveerde medewerkers en een wagenpark van 21 voertuigen verzorgt Nugteren Transport dagelijks een grote diversiteit aan transporten.

Nugteren Transport heeft in samenwerking met de DAF dealer BEST Trucks, Broshuis, CCH Halsteren en Groeneveld, een speciale 1 bed 3 SL dieplader ontwikkeld die modulair voorzien is van twee verschillende vloeren waarvan 1 laadvloer met een hoogte van 20 cm en een lengte van 9 meter en 1 laadvloer met een hoogte van 32 cm en uitschuifbaar tot 13,5 meter.

Nugteren Transport heeft een uitstekende samenwerking met de dealer BEST Trucks. De grote servicebereidheid, de korte lijnen en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van de dealer zijn voor Wim en Aart Nugteren van groot belang. “Samen met de dealer ontwikkelen wij steeds de juiste transportoplossingen”, zegt Aart.

Foto's

 • J.Roeland
  BONDA
 • J.Roeland
  SCHENK
 • J.Roeland
  de heus
 • J.Roeland
  D.V.M. Transport


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,744
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions