Clicky


Nieuwbouwplannen voor internationaal transportbedrijf Combinex

Nieuwbouwplannen voor internationaal transportbedrijf Combinex
23-04-2015 15:44 | Transport | auteur Tine van Knijff

ZUID-BEIJERLAND - Internationaal transportbedrijf Combinex, gevestigd in Zuid-Beijerland, heeft nieuwbouwplannen.

Combinex is op de huidige locatie in Zuid-Beijerland uit zijn jasje gegroeid en zal samen met RoosRos Architecten nieuwbouw ontwikkelen. De nieuwe locatie wordt de Ferrarilaan op het industrieterrein De Hoogerwerf in Oud-Beijerland.

"De keuze voor de locatie is gemaakt, maar wanneer we gaan bouwen is nog niet helemaal bekend", vertelt Salesmanager Peter van der Sluijs. "Het streven is om eind dit jaar op te leveren."

Combinex maakte het nieuws over de nieuwbouw ook bekend op de eigen Facebookpagina. Daar werd lovend gereageerd op de plannen. 'Wat een prestatie in deze mindere economische jaren', was één van de reacties. "Ja, we doen het zeer goed", beaamt Van der Sluijs. "We onderscheiden ons van anderen door onze goede service en het nakomen van onze afspraken."

Combinex is in 2006 opgericht en is al negen jaar gevestigd in Zuid-Beijerland. Peter van der Sluijs verwacht in de loop van de komende weken meer duidelijkheid te kunnen geven over de plannen in Oud-Beijerland.

Combinex is totaalpartner in goederentransport. Ongeacht lading en bestemming, zorgt Combinex dat vracht zo snel mogelijk wordt vervoerd.