Clicky


Stille trucks met schakelaar kunnen nog steeds worden gemeld voor MIA en Vamil

Stille trucks met schakelaar kunnen nog steeds worden gemeld voor MIA en Vamil
23-04-2015 15:36 | Klimaat | auteur De Redactie

DEN HAAG - In tegenstelling tot eerdere berichtgeving kunnen Quiet Trucks nog gewoon worden gemeld voor MIA en Vamil.

Eerdere berichtgeving, onder andere van RVO, leek erop te wijzen dat trucks met een schakelaar niet meer in aanmerking zouden kunnen komen voor MIA en Vamil. Deze berichten zijn echter achterhaald. RVO heeft inmiddels informatie ontvangen waaruit is gebleken dat ook deze trucks nog kunnen worden gemeld voor MIA en Vamil.

Dat betekent dat mensen die een Quiet Truck aanschaffen deze gewoon kunnen melden voor MIA\Vamil. Heeft u al een melding ingediend, dan hoeft geen actie  te ondernemen.

Heeft u hier nog vragen over dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van MIA\Vamil. Ze zijn op werkdagen te bereiken op het nummer 088 0424242. In het keuzemenu kiest u  tweemaal een 2.

MIA/Vamil

MIA en Vamil zijn regelingen van de ministeries van Financien en Infrastructuur en Milieu. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de Belastingdienst voeren de MIA en Vamil uit. RVO.nl ondersteunt bij de samenstelling van de Milieulijst en verricht de technische controle van de aanvragen. De Belastingdienst controleert de belastingaangifte en bepaalt dan of MIA\Vamil mag worden toegepast.