Transport Online - BedrijfsautoRAI breidt uit

BedrijfsautoRAI breidt uit

BedrijfsautoRAI breidt uit
21-04-2015 16:37 | BedrijfsautoRAI | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Het enthousiasme voor BedrijfsautoRAI 2015 groeit met de week. Meer dan tachtig belangrijke spelers hebben hun deelname aan hét nationale platform voor wegtransport en logistieke dienstverlening reeds bevestigd. Ditzelfde geldt voor brancheorganisaties waarmee de BedrijfsautoRAI een sterk inhoudelijk programma realiseert.

Om de ontwikkelingen van de sector te onderstrepen, presenteert de vakbeurs in 2015 verder nog een vernieuwde beurs- en segmentindeling, een betere routing voor de bezoekers en is er volop aandacht voor innovaties en demonstraties. BedrijfsautoRAI 2015 vindt plaats van 20 t/m 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI.

Meer dan alleen voertuigen

Op de BedrijfsautoRAI is komende editie naast voertuigen, voertuiginrichting- en uitrusting, onderdelen en accessoires ook aandacht voor de proceskant van (weg)transport en logistieke dienstverlening. Dit als opmaat voor de 2017-editie, waarbij dit een nog grotere rol zal spelen. Zo worden er diverse producten, diensten en projecten in het kader van efficiency, kostenbesparing, veiligheid en duurzaamheid aan het bestaande aanbod toegevoegd. Denk hierbij aan alternatieve brandstoffen, boordcomputers, telematica, transport management systemen en rijtaakondersteuning, maar ook praktische toepassingen van logistieke dienstverlening zoals intern transport, verpakking, opslag, tracking & tracing en dossieradministratie. Volgens beursmanager Roelant Groen is verder kijken dan het voertuig alleen een logische stap gezien het feit dat transporteurs hun (logistieke) dienstverlening steeds verder uitbreiden.

Nieuwe indeling

De beursvloer van de BedrijfsautoRAI wordt voor 2015 zodanig ingericht dat de bezoeker een compleet overzicht krijgt van marktontwikkelingen in de sector. De truckmerken staan verdeeld over de beursvloer, wat zorgt voor een goede doorstroming van het publiek door alle hallen en langs alle stands. De andere segmenten staan ook verdeeld over de beurs, zodat iedere deelnemer goed tot zijn recht komt op BedrijfsautoRAI 2015.

Kennisdeling en innovatie centraal

BedrijfsautoRAI 2015 is inmiddels constructieve partnerships aangegaan met belangrijke branchepartijen. Dit draagt niet alleen bij aan een nog gerichter uitnodigingsbeleid en focus op specifieke bezoekersdoelgroepen, maar benadrukt ook de positie van BedrijfsautoRAI als hét nationale platform binnen de sector. De voornaamste contentpartners TLN en EVO bieden gedurende de vijf beursdagen een uitgebreid inhoudelijk programma op en naast de beursvloer. En om de innovatiekracht en laatste ontwikkelingen binnen de sector een goed podium te geven, is er op de beursvloer een speciaal InnovationLAB gecreëerd. Ook RAI Vereniging, Dinalog, BOVAG en Connekt zijn hier nauw bij betrokken, evenals bij de interactieve sessies in het bijbehorende theater. Daarnaast kunnen bezoekers de komende editie talrijke live demonstraties bijwonen, zowel op de beursvloer als op het buitenterrein, of zelf achter het stuur stappen.

BedrijfsautoRAI 2015

De BedrijfsautoRAI vindt plaats van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI. De BedrijfsautoRAI wordt georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,621
Diesel1,290

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions