Clicky

 MobiliteitsCentrum transport plaatst 2.500ste chauffeur

MobiliteitsCentrum transport plaatst 2.500ste chauffeur
21-04-2015 09:59 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

MAASDIJK - Het MobilteitsCentrum transport (MCt) van het Sectorinstituut Transport en Logistiek blijft een goedlopende banenmotor. Onlangs trad René Brand in dienst bij CARGOBOSS en van daalen transport in Maasdijk. Hij is daarmee de 2.500ste chauffeur die via het MCt een andere baan heeft gevonden in het transport.

CARGOBOSS en van daalen transport heeft bij het MCt nog meer vacatures uitstaan. Leeftijd is daarbij onbelangrijk. Via het Sectorinstituut kunnen BBL’ers hier ook terecht voor leer-werkplekken. Daarna blijven ze vaak en zo ontstaat een mooie mix in het personeelsbestand.
 
Een belangrijk doel van het MCt is om chauffeurs, kraanmachinisten, transport planners en logistiek leidinggevenden, die werkloos worden, naar een andere baan in de transportsector te begeleiden en hen zo voor de branche te behouden.2.500ste chauffeur vindt baan via MCt

René Brand is al meer dan twintig jaar (internationaal) chauffeur. René Brand: "Toen mijn vorige werkgever failliet ging, heb ik mij direct bij het MCt ingeschreven. Twee van mijn zonen werken ook als chauffeur. Zij gaven mij de tip. Ik heb via het MCt een sollicitatiecursus gevolgd en ben bij verschillende werkgevers voorgesteld. Bij CARGOBOSS en van daalen transport klikte het meteen. Ik ben erg blij dat ik weer terug ben in mijn oude vak en bij zo’n mooi bedrijf aan de slag kan."

Schot in de roos

CARGOBOSS en van daalen transport vervoert groenten, fruit en sierteeltproducten naar Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Het bedrijf bestaat al meer dan een eeuw en heeft op dit moment zo'n 90 wagens en meer dan 120 medewerkers. HR-adviseur Linda de Bruin is zeer te spreken over de bemiddeling van het MCt.

"De contacten zijn erg prettig en René is natuurlijk een schot in de roos. Hij is een man met veel ervaring en hij heeft een ongelofelijke hoeveelheid certificaten op zak. Bovendien is hij bekend met ons werk en gewend om ’s nachts te rijden. Voor CARGOBOSS en van daalen transport is het niet de eerste keer dat het MCt wordt ingeschakeld voor vacatures. René is alweer de derde chauffeur die we via het MCt hebben gevonden en er staan er nu bij het MCt nog vacatures uit voor een transportplanner en een parttime chauffeur."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,167
Diesel1,972

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats