Clicky

 
Transport Online - Vier nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor HE-Logistics

Vier nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor HE-Logistics

Vier nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor HE-Logistics
20-04-2015 16:59 | Iveco | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Onlangs heeft transportbedrijf HE-Logistics BV uit Hoogvliet-Rotterdam een serie van vier nieuwe IVECO Stralis Hi-Way trekkers in gebruik genomen. IVECO-dealer Schouten leverde de voertuigen af vanuit de vestiging in Spijkenisse. HE-Logistics BV heeft gekozen voor de 420 pk sterke Cursor 11 dieselmotor die de Euro-VI  emissienorm behaalt zonder toepassing van EGR.

HE-Logistics BV uit Hoogvliet-Rotterdam is een zeer all-round transportbedrijf gespecialiseerd in zeecontainers, conventioneel transport, groupage, opslag en overslag. HE-Logistics BV is hiermee in staat om haar klanten een zeer compleet pakket aan diensten leveren. Er wordt door het transportbedrijf uit Hoogvliet-Rotterdam continu geïnvesteerd in een succesvolle en vruchtbare samenwerking met klanten. Op deze manier wordt er ingezet op voortdurende kwaliteitsverbetering en groei.

HE-Logistics BV beschikt over een eigen wagenpark met zeer divers transportmaterieel. Daarnaast worden er verschillende charters ingezet voor de invulling van de zeer diverse klantwensen.

De vier nieuwe IVECO’s van HE-Logistics BV zijn uitgevoerd met de grootste cabine uit het leveringsprogramma van IVECO: De Hi-Way cabine. Aan boord hebben de trekkers de FPT Cursor 11 dieselmotor die een vermogen levert van 420pk en 1900Nm koppel. De motor is gekoppeld aan een automatisch schakelende EuroTronic 12-gangs versnellingsbak. De IVECO Stralis trekkers zijn subtiel uitgevoerd in de huisstijl van HE-Logistics BV.

IVECO voldoet met al haar zware voertuigen aan de Euro-VI emissienorm zonder toepassing van EGR of uitlaatgas recirculatie. Dit zorgt voor een schonere verbranding, lager brandstofverbruik en een langer onderhoudsinterval van maar liefst 150.000 kilometer. Voor de nabehandeling van uitlaatgassen maakt IVECO gebruikt van het HI-eSCR-systeem.

Foto's

 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Wempe Transport
  Wempe Transport
 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,364
Diesel2,083

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden