European Gateway Services finalist 2015 Containerisation International Awards

European Gateway Services finalist 2015 Containerisation International Awards
20-04-2015 11:54 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - European Gateway Services (EGS) is één van de zes finalisten voor de 2015 Containerisation International Awards in de categorie “Logistieke dienstverlener van het jaar”.

EGS is genomineerd omdat het op een innovatieve wijze in korte tijd een omvangrijk Europees achterlandnetwerk heeft ontwikkeld, waarbinnen rederijen, expediteurs, logistieke dienstverleners en verladers profiteren van betrouwbaar, duurzaam en kostenefficiënt containervervoer. Jaarlijks behandelt EGS inmiddels al bijna één miljoen TEU.  

Op 18 juni 2015 wordt in London bekend gemaakt wie de uiteindelijke Award winnaar is. De 2015 Containerisation International Awards zijn een initiatief van de gelijknamige nieuwsdienst voor de wereldwijde containerindustrie.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden