Clicky

 Virgin Atlantic Cargo sluit nieuw contract met Jan de Rijk

Virgin Atlantic Cargo sluit nieuw contract met Jan de Rijk
17-04-2015 16:36 | Zakelijk Nieuws | auteur De Redactie

LONDEN - Virgin Atlantic Cargo heeft een driejarig contract gegund aan Jan de Rijk Logistics voor het vervoer over de weg van luchtvracht. Hierbij neemt het aantal bestemmingen in het netwerk toe tot meer dan vjftig luchthavens, verspreid over Europa.

Deze nieuwe overeenkomst maakt het mogelijk voor de maatschappij om een nog grotere keuze van bestemmingen aan te bieden aan haar klanten voor vluchten vanuit Noord Amerika, de Caraïben, het Midden Oosten, Afrika en Azië naar Engeland.

Het merendeel van de lading die in Londen arriveert met Virgin Atlantic vluchten, is bestemd voor de belangrijke knooppunten in Amsterdam, Brussel, Frankfurt en Parijs. Vanuit het Verenigd Koninkrijk worden de zendingen "de volgende ochtend" op de knooppunten aangeleverd. De samenwerking met Jan de Rijk zorgt ervoor dat Virgin Atlantic haar klanten ook andere bestemmingen verspreid over Europa kan aanbieden.

Jenny Holdaway, service manager Europa bij Virgin Atlantic Cargo zegt: "Jan de Rijk biedt  niet alleen een uitgebreid aflevernetwerk door Europa, zij zijn zich ook bewust van de hoge verwachtingen die onze klanten stellen aan de service-graad. Bovendien hebben zij altijd aan onze eisen voldaan. Verder beschikken zij over gespecialiseerde voertuigen, voor temperatuur gevoelige lading, voor ladingen met een hoge waarde en voor gevaarlijke stoffen. Dit betekent dat wij onze klanten veel beter kunnen bedienen. Het maakt niet uit of het nu om 10 ton voor Amsterdam gaat of 50 kilo voor Praag."

Jan de Rijk zal ongeveer vijftig procent van de lading van Virgin Atlantic door Europa vervoeren. Virgin Atlantic werkt ook samen met Cranleigh Freight Services op de belangrijke wegtransport routes die Londen met Amsterdam, Brussel, Frankfurt en Parijs verbinden. Ook dit contract is onlangs met drie jaar verlengd.

Sebastiaan Scholte, algemeen directeur van Jan de Rijk, zegt: "Onze verkoop- en operationele teams zijn bekend met de produkten van Virgin Atlantic Cargo en de gunning van dit contract geeft aan dat de maatschappij vertrouwen heeft in ons uitgebreide trucking netwerk. Bovendien werken wij conform GDP* (Good Distribution Practice) en IATA CEIV Pharma Handling* richtlijnen die een toegevoegde waarde bieden voor klanten uit de pharmaceutische industrie en hun logistieke partners."     

* Richtlijnen voor correcte distributie van medicijnen en aanverwante producten.

Foto's

  • J.Roeland
    JAN DE RIJK
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions