Transport Online - MOFFETT veilt een meeneemheftruck voor het goede doel

MOFFETT veilt een meeneemheftruck voor het goede doel

MOFFETT veilt een meeneemheftruck voor het goede doel
17-04-2015 11:11 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Als onderdeel van het 70 jarig jubileum van MOFFETT, onderdeel van Cargotec’s Hiab, zal er een speciale, zeventigste verjaardag editie, meeneemheftruck gedoneerd en geveild worden voor het goede doel.

De speciale editie truck zal eenmalig gebouwd worden met een aangepaste lakafwerking in platina zilver en jubileum editie ‘branding’. Het type en de specificaties zullen zo worden gekozen dat het een aanvulling is op het wagenpark van de winnende klant. In overleg met de plaatselijke MOFFETT dealer, de klant en de vertegenwoordigers van MOFFETT zal hier een keuze in worden gemaakt. 

Het geld dat opgehaald wordt met het winnende bod zal worden gedoneerd aan de goede doelen die gekozen zijn door de winnaars van de MOFFETT World Championship 2015. De kwalificatierondes beginnen in april in Europa, Zuid-Afrika, Australië en de Verenigde Staten. De finales worden gehouden in Dundalk, Ierland.

De goede doelen die zullen profiteren van de veiling zullen aan het hart liggen van de competitie winnaars en lokaal zijn in hun eigen landen en plaatsen. Dit maakt de veiling extra gevoelig.

“We moedigen al onze klanten aan gul te zijn met hun biedingen, omdat MOFFETT het volledige winnende bod aan een goed doel zal doneren”, zegt Keith Quigley, Senior Vice Precident, meeneemheftrucks, Hiab.

“Door de finalisten van de MOFFETT World Championship naar hun favoriete doelen in hun eigen steden te vragen, hopen we dat meer lokale mensen echt zullen profiteren van het ingezamelde geld. Wij waarderen onze nauwe samenwerking met onze klanten en denken dat dit een prima manier is om onze 70e verjaardag te vieren. “

De online liefdadigheidsveiling loopt tot 30 september 2015 en bieders kunnen meer informatie vinden, en hun biedingen plaatsen, door zich te registreren op moffettjubilee.com

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,829
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions