Clicky


HIAB XS211 EP4 Hipro voor Gebr. Dijkhoff & Zn BV

HIAB XS211 EP4 Hipro voor Gebr. Dijkhoff & Zn BV
17-04-2015 09:51 | Trailers | auteur De Redactie

HEESWIJK-DINTHER - HIAB Nederland heeft recent een HIAB XS211 EP4 Hipro autolaadkraan geleverd aan Gebr. Dijkhoff & Zn uit het Brabantse Heeswijk-Dinther. Gezien de goede ervaringen met HIAB in het verleden heeft men wederom voor een HIAB gekozen.

Met het befaamde HIAB Hipro ventiel in combinatie met de Bluetooth afstandsbesturing heeft deze kraan een ongeëvenaarde snelheid en nauwkeurigheid in zijn werk, aldus Ron Pijnenborgh, Rayonmanager voor HIAB in Noord-Brabant en Limburg.

Met de slanghaspel en slangdoorvoer binnen door de giek, voor bediening van rotator en knijperbak is de kwetsbaarheid minimaal. De gieklengte bedraagt maar liefst 12,7 m.

Tevens is de kraan uitgerust met een automatische einddemping op de zwenkfunctie en zijn de uitschuifcilinders van de knikarm voorzien van regeneratiekleppen voor een hoge in- en uitschuif snelheid van de giek.

De kraan werd door HIAB service dealer Damen Hydrauliek BV uit Best gemonteerd op een Volvo FMX 4-asser met tridemstel en hydraulische voorwielaandrijving. Het voertuig werd geleverd door BAS Volvo Trucks uit Veghel.

Gebr. Dijkhoff BV is een aannemersbedrijf in de grond-, weg en waterbouw, en ook gespecialiseerd in sloop- en cultuurtechnische werken. Het bedrijf is opgericht in 1914 door de heer A. Dijkhoff. Inmiddels is het uitgegroeid tot een multifunctionele onderneming.