Opnieuw IVECO Stralis Hi-Way 500pk voor Peet Beekenkamp Logistiek BV

Opnieuw IVECO Stralis Hi-Way 500pk voor Peet Beekenkamp Logistiek BV
16-04-2015 19:02 | Iveco | auteur De Redactie

SPIJKENISSE/HELLEVOETSLUIS - Onlangs heeft IVECO Schouten Spijkenisse met trots een tweede IVECO Stralis Hi-Way afgeleverd aan Peet Beekenkamp Logistiek BV. De 500pk sterke trekker is volledig uitgevoerd in de huisstijl van Peet Beekenkamp Logistiek BV. Aan alle details is gedacht waardoor het een prachtige truck is geworden. Door de goede ervaringen met de IVECO Stralis die eind 2014 door Peet Beekenkamp Logistiek BV in gebruik werd genomen, is opnieuw de keuze gevallen op de Stralis.

Peet Beekenkamp Logistiek BV uit Hellevoetsluis

Peet Beekenkamp Logistiek BV is een zeer all-round transportbedrijf gevestigd in Hellevoetsluis dat zorg draagt voor elke logistieke vraag van haar klanten. Het specialisme van Peet Beekenkamp Logistiek BV is het transport van gerecyclede materialen en accu’s. Het wagenpark van het transportbedrijf uit Hellevoetsluis bestaat uit ongeveer tien vrachtwagens.

IVECO Stralis Hi-Way 500pk

Deze tweede IVECO Stralis in het wagenpark van Peet Beekenkamp Logistiek BV is uitgevoerd met de Hi-Way cabine, de grootste uit het gamma van IVECO. Onder de cabine bevindt zich een FPT Cursor 13 dieselmotor met een vermogen van maar liefst 500pk en 2300Nm koppel. De trekker voldoet aan de Euro-VI emissienorm door toepassing van het Hi-eSCR systeem, zonder uitlaatgasrecirculatie. IVECO is hiermee uniek door de toepassing in de gehele range zware voertuigen.

De IVECO van Peet Beekenkamp Logistiek BV is rijk uitgerust met diverse opties en accessoires. Zo zijn er een stand-airconditioning,  verschillende lampen, verstralers, alcoa-velgen en luchthoorns gemonteerd. De side-skirts, het hart van de velgen, zonneklep, grill en spiegelkappen zijn in kleur gespoten. De Stralis Hi-Way is hiermee volledig uitgevoerd in de bekende en zeer opvallende huisstijl van het transportbedrijf. IVECO Schouten dankt Peet Beekenkamp Logistiek BV opnieuw voor het vertrouwen en wenst de medewerkers vele goede kilometers toe met deze tweede schitterende IVECO!

De Schouten vestiging in Spijkenisse leverde de IVECO Stralis Hi-Way 560pk af aan Peet Beekenkamp Logistiek BV. IVECO Schouten is dealer van IVECO en Fiat Professional bedrijfswagens. Vanuit 10 vestigingen in West-, Midden-, Oost- en Zuid-Nederland biedt Schouten een totaalpakket van sales, after-sales, financiering, R&O-contracten, vervangend vervoer, 24-uurs pech hulp en specifieke technische oplossingen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden