Clicky


Vijf nieuwe DAF voertuigen uit een serie van dertien voor D.J. Middelkoop & Zn

Vijf nieuwe DAF voertuigen uit een serie van dertien voor D.J. Middelkoop & Zn
14-04-2015 11:37 | DAF | auteur De Redactie

De uitstekende samenwerking en oplossingsgerichtheid van de dealer BLOM-DSW, heeft geresulteerd in de levering van vijf DAF's in 2014 (vier trekkers en één bakwagen) en acht DAF's in 2015 (zes trekkers en twee bakwagens) aan D.J. Middelkoop en Zn.

De vier trekkers, 2x CF 370 FT en 2x CF 440 FT in Space Cab uitvoering zijn uitgerust met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, een AS Tronic versnellingsbak, skylights, dakspoiler, fenders en side-skirts. Het cabine-interieur biedt comfort, veiligheid en bedieningsgemak, totaal 430 liter aan opbergvakken, standverwarming, automatische temperatuurregeling (ATC), airconditioning en Luxury Air chauffeursstoel met stoelverwarming. De vier nieuwe DAF trekkers worden voornamelijk ingezet voor het nationale transport waarbij het voor ruim 70 procent luchtvracht transport betreft.

De CF 250 FA bakwagen is aangeschaft voor de winkeldistributie, waarbij de winkelketens van Albert Heijn en Gall & Gall belangrijke opdrachtgevers zijn. De bakwagen is uit gerust met de 6,7 liter PACCAR PX-7 motor, AS Tronic versnellingsbak, dakspoiler en fenders, gegalvaniseerde stalen bumper met mistlampen, Luxury Air chauffeursstoel en airco. In de CF is het eenvoudig in- en uitstappen en het nieuwe dashboard is volledig rond de chauffeur ontworpen. De DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt de chauffeur onder andere bij zo zuinig mogelijk rijden.

De vloot omvat 55 éénheden waarvan er zeven kunnen worden ingezet als LZV-combinatie.

D.J. Middelkoop & Zn. biedt een totaal pakket aan diensten met de hoogste kwaliteit, de grootste veiligheid tegen een zeer acceptabele prijs. Met 105 gemotiveerde medewerkers waarborgen zij 24/7 de vraag van de opdrachtgevers naar verbetering en professionalisering. Door de gunstige ligging, dichtbij luchthaven Schiphol, is D.J. Middelkoop & Zn. een aantrekkelijke partner voor expediteurs en spitsen zij zich steeds meer toe op transport van luchtvracht. Gespecialiseerd in luchtvracht transport en de opslag van veelal hoogwaardige producten, zijn de voertuigen maximaal beveiligd met elektronische sloten, voorzien van GPS, waarbij de TAPA-A certificering de hoogste normering waarborgt. In de 8000 m2 logistieke ruimte kunnen vrije- en douanegoederen onder de geavanceerde beveiliging volgens de TAPA-A norm worden opgeslagen.

Tevens zijn er afzonderlijke ruimtes voor koel/vries zendingen en op- en overslag. Het gehele warehouse wordt 24/7 door videocamera’s bewaakt. Voor het distributievervoer worden de havens in Rotterdam en Antwerpen dagelijks aangedaan, en vervoeren zij elk type zending, van kleine colli tot exceptionele goederen, wat ook geldt voor de industriële goederen die dagelijks voor tal van opdrachtgevers in de Benelux worden afgehaald en geleverd.

Naast On Airport transport en Distributievervoer, behoren Project transport, Geconditioneerd transport, High value transport, Opslag en Value Added Logistics tot de kernactiviteiten van het bedrijf.

Om de kwaliteit continu te waarborgen is D.J. Middelkoop & Zn. ISO, HACCP, AEO Lean & Green en TAPA-A gecertificeerd.

“De oplossingsgerichtheid van onze dealer is geweldig. Er is zeer goed geluisterd en gekeken waar de nieuwe voertuigen zullen worden ingezet. Samen zoeken wij naar de beste configuratie voor het ideale voertuig. Er zijn korte lijnen en een uitstekende service”, zegt Rob Elzinga, Facility & Quality Manager bij D.J. Middelkoop & Zn.

Foto's

  • D.J. Middelkoop
    D.J. Middelkoop