Clicky


Keurmerk voor De Waal Transport Ewijk BV

Keurmerk voor De Waal Transport Ewijk BV
13-04-2015 15:29 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

EWIJK - Henny en Jolanda de Waal van De Waal Transport Ewijk B.V. hebben het Keurmerk Transport en Logistiek met de specialisatie bouwmaterialen en distributie stukgoed behaald. De ondernemers wilden graag op een onafhankelijke manier aantoonbaar maken dat het bedrijf goed is opgezet en dat de continuiteit gewaarborgd is. Voor hen is het behalen van het Keurmerk een goede manier om dit te bereiken.

Groot voordeel is dat de bedrijfsprocessen nu beter inzichtelijk zijn, waardoor de continuiteit van het bedrijf in principe persoonsonafhankelijk is. Het bedrijf van Henny en Jolanda de Waal is een echt familiebedrijf dat succesvol is door een combinatie van duidelijke keuzes, meegaan met de tijd en betrokken werknemers.

De Waal Transport Ewijk beschikt over nationale- en internationale vervoersvergunningen en heeft zich gespecialiseerd in het vervoer met laadklep en meeneemheftruck, ook wel kooiaap genoemd. Hiermee kunnen goederen ook op zwaar terrein, zoals een bouwplaats, afgeleverd worden.

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema's als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.