Clicky


Fraaie MAX Trailer semi-dieplader voor Verhelst

Fraaie MAX Trailer semi-dieplader voor Verhelst
13-04-2015 10:39 | Trailers | auteur De Redactie

SLUISKIL - Verhelst Transport is een internationaal transportbedrijf gevestigd in het Zeeuwse Sluiskil. Vanuit de kanaalzone in Zeeland kunnen ze een breed scala aan diensten leveren. De grootste expertise echter ligt in het exceptioneel transport, zoals onder andere het vervoeren en verplaatsen van (landbouw)machines, constructiedelen, schaarliften, en hoogwerkers.

Afgelopen week heeft Hertoghs Carrosserieën een schitterend mooie MAX 100 semi-dieplader afgeleverd om aan de groeiende vraag voor deze transporten te kunnen voldoen.

Deze dieplader zal voornamelijk ingezet worden voor het vervoer van materieel voor Arentis. Daarom is de oplegger voorzien van talloze opties om het vervoer van hoogwerkers en verreikers te vergemakkelijken. Zo is deze dieplader uitgerust met lange dubbelvouwende opritten om de oprijhoek te verkleinen, een hydraulisch hefbed om het doorrijden naar de zwanenhals te vergemakkelijken, een roostervloer voor optimale grip, een radiografisch bedienbare lier, tientallen gecertificeerde bindogen etc.

Jacky Verhelst, directeur van het Transportbedrijf, gaf aan bewust voor een MAX Trailer te hebben gekozen na deze te hebben vergeleken met andere aanbieders. Hij was positief verrast door de doordachtheid van het concept wat door MAX Trailer is neergezet. “Je kunt wel merken dat er mensen met ervaring over nagedacht hebben."

MAX Trailer kan als dochtermerk van Faymonville dan ook bogen op een flinke berg ervaring en specialisme van de ontwikkelingsafdeling van Faymonville, die keer op keer laat zien innovatief en  slagvaardig te zijn.

Foto's

  • Blijleven Transport
    Blijleven Transport
  • Blijleven Transport
    Blijleven Transport
  • Blijleven Transport
    Blijleven Transport