Transportopdracht: Slimme oplossing voor uitwisselen transportopdrachten

Transportopdracht: Slimme oplossing voor uitwisselen transportopdrachten
10-04-2015 11:33 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Bedrijven in de containersector kunnen nu via één ingang met al hun relaties elektronisch transportopdrachten uitwisselen. Binnen het Port Community System van de Nederlandse havens biedt Portbase hiervoor de nieuwe service 'Transportopdracht'. Overtikken van gegevens en die vervolgens faxen of mailen is niet meer nodig. Snelheid en betrouwbaarheid in de logistieke keten nemen verder toe.

De service Transportopdracht regelt het automatisch versturen van transportopdrachten vanuit expediteurs, rederijen, importeurs en exporteurs aan hun weg-, binnenvaart- en spoorvervoerders. Opdrachten gaan daarbij rechtstreeks van computersysteem naar computersysteem. Ook het intrekken van opdrachten, het doorgeven van wijzigingen en het versturen van opdrachtbevestigingen is op deze manier heel eenvoudig.

Miriam Winkel van Neele-Vat Logistics: “De service bespaart ons echt tijd. Wij hoeven geen gegevens meer over te tikken. Het voorkomt bovendien fouten en vermindert zo de kans op problemen onderweg.”

Bert van der Heijden van G. v.d. Heijden & Zn: “Opdrachten lopen rechtstreeks onze planning in. Van hieruit kunnen wij met de informatie de boekingen doen, ritten aanmaken, containers voormelden, enz. Heel efficiënt allemaal!”

 NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,473

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden