Inschrijving voor de Linde HeftruckCup 2015 is gestart

Inschrijving voor de Linde HeftruckCup 2015 is gestart
10-04-2015 11:28 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ALMERE - Ook dit jaar organiseert MotracLinde de Nederlandse voorronde van de Internationale Linde HeftruckCup voor heftruckchauffeurs. Het evenement vindt op 6 juni 2015 plaats bij Flextronics in Oostrum (gemeente Venray).

Tijdens deze Nederlandse voorronde strijden heftruckchauffeurs uit het hele land met elkaar voor de titel van ”beste Linde heftruckchauffeur van Nederland”. Hierbij worden zij getest op hun rijvaardigheid, snelheid, veiligheid en behendigheid en wordt afwisselend gereden op een heftruck en een reachtruck.

Internationale Linde HeftruckCup

De beste drie heftruckchauffeurs van de Nederlandse voorronde winnen, naast een mooie geldprijs, ook een geheel verzorgde reis en deelname aan de Internationale Linde HeftruckCup (de Staplercup) in Duitsland.

De StaplerCup is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Linde en al tien jaar een begrip. Inmiddels is dit kampioenschap, dat ooit begon als Duits kampioenschap heftruckrijden, uitgegroeid tot een internationaal evenement.

Onder het oog van 20.000 toeschouwers en vijf televisiezenders nemen heftruckchauffeurs uit verschillende landen het tegen elkaar op.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,759
Diesel1,465

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden