Transport Online - Van der Veekenpenning voor ECT's Rob Bagchus

Van der Veekenpenning voor ECT's Rob Bagchus

Van der Veekenpenning voor ECT's Rob Bagchus
10-04-2015 11:27 | Algemeen | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Donderdag ontving de heer Rob Bagchus de Van der Veekenpenning uit handen van de gemeentesecretaris van de gemeente Rotterdam, de heer Philippe Raets. De Van der Veekenpenning werd Rob Bagchus opgespeld tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Marine Club Rotterdam waar hij afscheid nam als bestuurslid.

Rob Bagchus ontving de Van der Veekenpenning voor zijn actieve rol en betrokkenheid binnen de Rotterdamse haven. Binnen de Marine Club Rotterdam was hij 15 jaar bestuurslid en in de regio Rotterdam vervult hij over een langere periode diverse bestuurlijke functies. Rob Bagchus is sinds 2009 werkzaam als Chief Public Affairs & Public Relations Officer bij Europe Container Terminals (ECT).

Johan van der Veekenpenning

Deze penning werd in 1993 ingesteld en is vernoemd naar Johan van der Veeken (1549 – 1616). De uit Antwerpen afkomstige Van der Veeken vestigde zich in 1583 in Rotterdam. Hij was in hoge mate actief in de handel en scheepvaart en adviseerde het toenmalige gemeentebestuur. De penning is bedoeld voor mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de economische ontwikkeling van Rotterdam.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 10 mei t/m zondag 16 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,524

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen