Clicky

 
Transport Online - Werkzaamheden aan Oost- en Westsluis Terneuzen

Werkzaamheden aan Oost- en Westsluis Terneuzen

Werkzaamheden aan Oost- en Westsluis Terneuzen
09-04-2015 10:50 | Algemeen | auteur De Redactie

TERNEUZEN - Rijkswaterstaat start vanaf half april tot half oktober 2015 met een aantal werkzaamheden aan de Oost- en Westsluis te Terneuzen. Tijdens deze werkzaamheden worden de Oost- en Westsluis gestremd voor het scheepvaartverkeer. Het wegverkeer ondervindt hiervan geen hinder.

Werkzaamheden Oostsluis

De werkzaamheden aan de Oostsluis bestaan uit het wisselen van de deuren aan de binnen- en buitenzijde van de kolk met reserve deuren. De deuren uit de kolk worden geconserveerd en daarna opgeslagen als reserve set. Ook de cilinders zullen worden gedemonteerd voor revisie.

Werkzaamheden Westsluis

Tijdens de werkzaamheden aan de Oostsluis, worden tegelijkertijd werkzaamheden aan de Westsluis uitgevoerd. Begin juni wordt de tweede roldeur drooggezet om de looprails te vervangen. De wielen van de onderrolwagens zullen hierbij ook vervangen worden. Tevens worden er nieuwe drijframen geplaatst.

Diverse werkzaamheden

Verder vinden nog diverse kleine werkzaamheden plaats op het sluizenterrein, zoals het verwijderen van rails en het vervangen van bestrating. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door onderhoudsaannemer Heijmans. Deze werkzaamheden veroorzaken geen overlast voor de (vaar)weggebruikers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden