Clicky

 
Transport Online - FloraHolland beëindigt logistieke dienstverlening in Bleiswijk

FloraHolland beëindigt logistieke dienstverlening in Bleiswijk

FloraHolland beëindigt logistieke dienstverlening in Bleiswijk
08-04-2015 13:06 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

BLEISWIJK - Op 1 juli 2015 stopt FloraHolland haar logistieke activiteiten op Bleiswijk. Aanleiding is de strategie FloraHolland 2020, die eind 2014 is vastgesteld met leden en klanten.

Eén van de ambities van de strategie is het structureel verlagen van de kosten van FloraHolland. Om dat te bereiken worden de activiteiten rondom inname, uitgifte en het spoelen van fust in Bleiswijk opgenomen in de processen op andere locaties.

Voor de inname en uitgifte van CC's biedt FloraHolland voor minimaal één jaar een alternatief via het depot van de Container Centralen Bleiswijk. De dienstverlening rondom sleutelen van slotplaten, lege stapelwagens en doorvoer en overslag wordt beëindigd.

De activiteiten rondom afvalverwerking worden niet meer in eigen beheer uitgevoerd. Het overige deel van de service activiteiten wordt ergens anders belegd. Voor de overige dienstverlening zoekt FloraHolland samen met de gebruikers van deze diensten naar een passende oplossing.

"We realiseren ons dat deze aankondiging snel volgt op de verhuizing van de klokken en de start van locatie Bleiswijk als Logistiek Centrum in 2014. Nieuwe inzichten in de kosten van de logistieke operatie in Bleiswijk op termijn, afgezet tegen de noodzaak om juist op kosten te besparen, hebben tot dit besluit geleid. Het spreekt voor zich, dat FloraHolland haar leden, klanten en medewerkers zo goed mogelijk zal begeleiden", aldus FloraHolland.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,198
Diesel2,069

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden