Buschauffeuse in Goes bespuugd en uitgescholden

Buschauffeuse in Goes bespuugd en uitgescholden
08-04-2015 10:56 | Criminaliteit | auteur Marcel van der Voort

GOES - Bij het busstation aan de Goese Lijnbaan is afgelopen maandag rond 16.40 uur een 23-jarige buschauffeuse in het gezicht gespuugd en uitgescholden. De dader zou boos zijn geweest omdat de vrouw niet voor hem gestopt was.

De man zou eerder op de halte aan de Westwal hebben gezeten toen de bus hem passeerde. Omdat hij geen aanstalten maakte om met de bus mee te gaan reed de bestuurster door. Toen ze even later bij het busstation op de Lijnbaan in Goes aankwam en ze richting het chauffeurshokje toeliep zag ze de man wederom zitten. Hij spuugde haar in het gezicht en schold haar en een collega uit. Toen het slachtoffer de politie wilde bellen griste de man de telefoon uit haar handen en gooide deze op de grond. Vervolgens ging hij er te voet vandoor. Hij stapte in bij een meisje met een grijze Renault Twingo.

Signalement

De politie is op zoek naar de dader. Zijn signalement is als volgt: blanke man, normaal postuur, 1.75 lang, 25-28 jaar oud. De man droeg een zwart petje en aan de linkerkant van zijn nek een opvallende tatoeage met mogelijk de letter D erin.

Vrouw

Hij stapte in bij een vrouw. Zij is 1.60 lang en had lang donker haar. Ze droeg een lichtgrijze jas. In de grijze Renault Twingo waar het tweetal in wegreed stond een maxi-cosi.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,771
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden