Clicky


 


Wim Bosman gaat samenwerken met Freja Transport & Logistics

Wim Bosman gaat samenwerken met Freja Transport & Logistics
07-04-2015 17:01 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

'S-HEERENBERG - Wim Bosman Expeditie in Nederland en België en Freja Transport & Logistics zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van expeditie activiteiten.

Door het opzetten van deze nieuwe samenwerking kunnen Wim Bosman en Freja hun gezamenlijke ambitie voor een kwalitatief hoge, innovatieve en competitieve distributieoplossing tussen Nederland/België en Scandinavië realiseren.

Een hoge service van kwaliteit en dagelijkse vertrekken met volledige traceerbaarheid (Tracking & Tracing en online POD) van alle zendingen zijn de basis voor deze samenwerking. Wim Bosman en Freja hebben beiden hun eigen douane afdeling die zorgdragen voor een vlotte afhandeling van douane activiteiten.

"Om onze gezamenlijke Lean en Grean doelstellingen na te streven, bieden wij onze klanten CO2 rapportages en de mogelijkheid voor een multi modaal oplossing. Met het sterke eigen wagenpark van Freja kunnen wij betrouwbare LTL en FTL oplossingen aanbieden", meldt Wim Bosman dinsdag.

Freja is een van de grootste private logistiek dienstverleners in Scandinavië. Zij bieden het Europese zakenleven snelle en efficiënte oplossingen voor transport, logistiek en opslag. Met haar internationale ervaring en vestigingen in geheel Scandinavië biedt het bedrijf een uitgebreid netwerk met een veelvoud aan diensten. Volledige tracking & tracing en online POD zijn twee van de vele mogelijkheden die geboden worden. De samenwerking met Freja geeft Wim Bosman de mogelijkheid flexibeler te zijn in het vervullen van de klantwensen.

Zoals elke Europese partner voldeed Freja aan onze netwerkeisen door niet alleen aan de kwaliteitsmanagement (ISO gecertificeerd) en IT te voldoen, maar ook door een hoge mate van product- en partneraffiniteit te laten zien.

Hogere vertrekfrequentie

Met deze nieuwe partner neemt de frequentie van vertrek uit Nederland en België naar Denemarken, Zweden en Noorwegen toe. Wim Bosman biedt nu dagelijkse groupage diensten, LTL en FTL vertrekken naar deze landen.

FREJA werd opgericht in 1985. Met het hoofdkantoor in Skive, Denemarken en met 15 vestigingen in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland, zijn zij een van de grootste in familiebezit zijnde transport- en logistieke bedrijven in Scandinavië. Met efficiëntie en flexibiliteit als basis bieden zij klant specifieke oplossingen voor alle uitdagingen waarmee ze in aanraking komen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions