Clicky

 
Transport Online - Kramp kiest opnieuw voor DHL

Kramp kiest opnieuw voor DHL

Kramp kiest opnieuw voor DHL
07-04-2015 16:10 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

EINDHOVEN - Technische groothandel Kramp verlengt zijn contract met logistiek dienstverlener DHL Freight tot en met 2017. Door middel van een zogenaamde ‘control tower’ beheert DHL vanuit Eindhoven de stromen van meer dan 500 Europese leveranciers naar de warehouses van Kramp in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Tevens draagt DHL Parcel zorg voor de ‘overnight’ pakketzendingen aan klanten van Kramp in de Benelux. Het Nederlandse warehouse van Kramp staat in Varsseveld en is recent geheel vernieuwd.

Kramp heeft een breed en diep assortiment van onderdelen die gebruikt worden in de landbouw, de industrie, voor grondverzet en in tuin- en parkmachines. Marc Conings, International Transport Manager bij Kramp: “Ons assortiment is onze kracht en daarmee behoren we tot de snelst groeiende groothandels van Europa. Tegelijkertijd vormt de veelheid aan en beschikbaarheid van originele onderdelen van grote merken als Kverneland en Honda een enorme uitdaging op logistiek gebied."

"DHL maakt het mogelijk om producten van alle soorten en maten inclusief pallets, halve en hele truckladingen met één virtuele carrier naar onze vier Europese warehouses te transporteren. Zodra de onderdelen bij leveranciers klaar staan voor pick-up door DHL, is de beschikbaarheid in ons warehouse gegarandeerd. Europese leveranciers zijn daarmee volledig geïntegreerd in onze supply chain en met DHL zijn we een stap dichterbij één virtueel Europees warehouse”.

“Het verheugt ons dat de control tower oplossing en het vertrouwen dat Kramp in ons gesteld heeft tot een succesvolle samenwerking en een verlenging van het contract heeft geleid”, zegt Juan Carlos Martin, Managing Director DHL Freight Benelux.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,581

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats