Transport Online - Trans-imex neemt deel transportactiviteiten J&A Kraayvanger Transport over

Trans-imex neemt deel transportactiviteiten J&A Kraayvanger Transport over

Trans-imex neemt deel transportactiviteiten J&A Kraayvanger Transport over
27-09-2012 20:37 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur de redactie
SINT OEDENRODE - Met ingang van 1 oktober 2012 neemt Trans-imex Veghel een deel van de transportactiviteiten van J&A Kraayvanger Transport over. Dat meldt Peter van de Ven van J&A Kraayvanger Transport donderdagavond aan Transport Online.

"Het gaat hier om al het geconditioneerd transport, voor bijvoorbeeld Jumbo Supermarkten, Hessing, Scherpenhuizen, Groentehof enz.", zegt van de Ven.

Aan de overname liggen een combinatie van omstandigheden ten grondslag; het slechte jaar in de groentewereld speelt een rol en er zijn geen opvolgers binnen het bedrijf die Trans-imex wel heeft. "Trans-imex had wel oren naar uitbreidingsmogelijkheden en heeft tevens grote nieuwbouwplannen."Trans-imex Veghel neemt vijftien trekkers over en ongeveer twintig chauffeurs, zowel fulltime als parttime chauffeurs.

J&A Kraayvanger Transport gaat met tien auto's door waarvan vijf in het bulkvervoer, twee in het ijzervervoer en twee á drie in het vervoer van bouwmaterialen. Tevens blijven alle koelopleggers in bezit van J&A Kraayvanger Transport en worden langdurig verhuurt aan Trans-imex Veghel. Ook een groot deel van het onderhoud aan trekkers en opleggers wordt uitbesteed aan J&A Kraayvanger transport.

Auteur: E. van der Wal-de Vries


NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,276

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions