Clicky


Werkzaamheden A1 afrit Rijssen

Werkzaamheden A1 afrit Rijssen
03-04-2015 11:09 | Algemeen | auteur De Redactie

RIJSSEN - Rijkswaterstaat voert van maandagavond 13 april tot en met dinsdagochtend 14 april asfalteringswerkzaamheden uit op de A1 ter hoogte van de aansluiting Rijssen (28). Tijdens deze werkzaamheden is de afrit Rijssen afgesloten voor verkeer vanuit de richting Apeldoorn. Op gele borden staan de omleidingsroutes aangegeven. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluitingsperiode

De afrit van de aansluiting Rijssen (28) is voor verkeer vanuit de richting Apeldoorn afgesloten van maandag 13 april 22.00 uur tot dinsdag 14 april 05.00 uur.
Tijdens de werkzaamheden blijft de A1 open voor verkeer. Verkeer vanuit de richting Apeldoorn dat gebruik wil maken van de afrit van de aansluiting Rijssen (28) dient rekening te houden met een langere reistijd.

Omleidingsroutes

Gele borden ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.