Peter Appel Transport neemt A. van der Meulen Transport over

Peter Appel Transport neemt A. van der Meulen Transport over
03-04-2015 09:08 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur De Redactie

MIDDENMEER/DRACHTEN - Transportbedrijf Peter Appel Transport uit Middenmeer neemt A. Van der Meulen Transport uit Drachten over.

Deze overname is ingegeven door het ontbreken aan opvolging binnen het familiebedrijf van directeur Ate van der Meulen. De langdurige samenwerking tussen beide bedrijven en de diverse gemeenschappelijke opdrachtgevers ondersteunen dit besluit.

De vakbonden FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen zijn op de hoogte gesteld van de voorgenomen overname. A. Van der Meulen Transport gaat door onder dezelfde naam en op dezelfde locatie. De overname is met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2015 geëffectueerd.

Ate van der Meulen en het bestaande management van A. Van der Meulen Transport zullen de dagelijkse leiding van het bedrijf voortzetten met ondersteuning van het management van Peter Appel Transport.

Beide ondernemingen zijn actief in contract en fooddistributie, opereren in dezelfde geografische markt en sluiten prima bij elkaar aan. Na overname van de 90 personeelsleden en 50 voertuigen van Van der Meulen telt het bedrijf 1.225 medewerkers en 600 eigen trekkende eenheden en meer dan 35 standplaatsen in Nederland en België.

Ate van der Meulen, directeur van A. Van der Meulen Transport zegt over de overname: "Ik ben hier zeer content mee. Onze bestaande klanten kunnen nu ook gebruik gaan maken van het netwerk van Peter Appel Transport. Hiermee stijgen de toekomstige kansen voor dit bedrijf in Drachten"Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden