Clicky


Los Angeles opgenomen in AirbridgeCargo's all-cargo netwerk in Noord-Amerika

Los Angeles opgenomen in AirbridgeCargo's all-cargo netwerk in Noord-Amerika
02-04-2015 19:30 | Luchtvracht | auteur De Redactie

LOS ANGELES - AirBridgeCargo Airlines voert twee vrachtvluchten per week uit op Los Angeles, als aanvulling op de verbindingen tussen de westkust van de Verenigde Staten en haar wereldwijde netwerk.

AirBridgeCargo Airlines begon met de activiteiten op de Noord Amerikaanse markt in 2011, met vluchten naar Chicago en Dallas/Fort Worth.  In deze korte periode is het volume van vervoerde goederen op de transatlantische route opgelopen tot 55.000 ton.

"De introductie van de vluchten naar Los Angeles maken deel uit van onze plannen om onze aanwezigheid in de Verenigde Staten te vergroten, dit als gevolg van marktvraag van klanten vanuit China en de Verenigde Staten. De diensten op Los Angeles zijn een aanvulling op ons wereldwijde netwerk. Hierdoor kunnen wij onze klanten, die al ruim 10 jaar van onze diensten gebruik maken, nog beter van dienst zijn. Dankzij de steun van onze klanten is ABC één van de snelst groeiende luchtvracht vervoerders ter wereld, met een gemiddeld groeipercentage van elf procent gedurende de laatste vijf jaar", aldus Robert van de Weg, ABC's adjunct directeur Marketing & Sales.

"De Verenigde Staten vertegenwoordigen één van de belangrijkste strategische markten voor verdere groei van het bedrijf. Sinds de start in de Verenigde Staten heeft AirBridgeCargo, met succes, verkoopkantoren geopend  in alle belangrijke steden in het land, inclusief Chicago, Dallas, Houston en New York. In 2014 heeft ABC de wekelijkse frequentie met haar Boeing 747 vrachttoestellen verhoogd naar zeven vluchten per week."

"Tevens is een tweede route naar Dallas/Fort Worth van start gegaan. Bij de introductie van onze dienstregeling voor de zomer van 2015 is dit aantal verhoogd tot 9 vluchten, waardoor we onze klanten meer oplossingen bieden voor vervoer richting Europa, Rusland en andere bestemmingen. Wij hebben er het volste vertrouwen in, dat onze verwachtingen voor de westkust van de V.S. volledig gerealiseerd zullen gaan worden. Dit dankzij de inzet van ons team, in combinatie met de hulp van onze klanten", aldus Hendrik Falk, ABC's adjunct directeur Noord en Zuid Amerika.