Clicky

 Euro Shoe verlengt contract met Jan de Rijk Logistics tot 2020

Euro Shoe verlengt contract met Jan de Rijk Logistics tot 2020
01-04-2015 10:45 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ROOSENDAAL - Euro Shoe heeft het contract met Jan de Rijk Logistics verlengd tot 2020. De winkeldistributie zal ook de komende 5 jaar door Jan de Rijk Logistics worden uitgevoerd.

Sinds 2005 wordt de distributie voor de Euro Shoe Group, eigenaar van de ketens Avance, Shoe Discount en Bristol, uitgevoerd door Jan de Rijk Logistics. De 370 filialen zijn verspreid over Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

“Door de netwerkoplossing van Jan de Rijk Logistics zijn al onze filialen altijd te beleveren, daarnaast is de service in de voorgaande jaren zeer goed geweest. Doormiddel van deze contractverlenging spreken wij ons vertrouwen uit voor de toekomst”, aldus Bart Rayen (CFO Euro Shoe Group).

Euro Shoe Group is als moderetailer een belangrijke speler op de Benelux markt. Bij het grote publiek is het bedrijf beter bekend onder de ketennamen Avance en Shoe Discount in België en Avance en Bristol in Nederland. Hiermee biedt Euro Shoe Group een ruim en gevarieerd aanbod van eigentijdse mode voor het hele gezin waarbij schoenen, textiel en accessoires de core business vormen.

Jan de Rijk Logistics, gevestigd in Nederland, is een toonaangevende leverancier van transport en distributie diensten, en exploiteert een grote, moderne en gevarieerde vloot van 550 voertuigen in heel Europa. Het bedrijf biedt ook warehousing, intermodale diensten en retail distributie. Jan de Rijk Logistics heeft 25 kantoren in 15 landen en heeft meer dan 1.000 medewerkers in Europa.

Foto's

  • J.Roeland
    JAN DE RIJK
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions