Clicky


Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor AAB Logistics uit Tilburg

Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor AAB Logistics uit Tilburg
31-03-2015 16:44 | Iveco | auteur De Redactie

TILBURG - Onlangs heeft IVECO Schouten vestiging Tilburg een nieuwe IVECO Stralis Hi-Way afgeleverd aan AAB Logistics uit Tilburg. Ruud de Haan, DGA AAB Logistcs nam de nieuwe trekker in ontvangst. Het Tilburgse bedrijf zal de nieuwe IVECO met 420 pk sterke dieselmotor voornamelijk inzetten voor distributiewerkzaamheden en linehauls.

Het transportbedrijf AAB Logistics is gevestigd in Tilburg en bestaat dit jaar 20 jaar! AAB Logistics verzorgt sneltransporten, lijndiensten en distributiewerkzaamheden uit voor diverse grote en kleinere bedrijven. Het Tilburgse transportbedrijf streeft er naar om zo betrouwbaar, efficiënt en doelmatig mogelijk de wensen van haar klanten te voldoen.

Eerder dit jaar heeft AAB ook al een nieuwe IVECO Daily 40C15 bakwagen afgeleverd gekregen van IVECO Schouten Tilburg. Het wagenpark van AAB Logistics bevat onder andere kleinere en grote bestelwagens, bakwagens, BE-combinaties en trekker-oplegger combinaties. AAB Logistics verzorgt dan ook elke type transport: “van parcel tot full truckload.”

De nieuwe IVECO Stralis van AAB Logistics is voorzien van de grootste cabine uit het leveringsprogramma van IVECO: de Hi-Way cabine. Onder de cabine ligt de nieuwe FPT Cursor 11 dieselmotor die een vermogen levert van 420pk en 1900Nm koppel. Het exterieur van de IVECO trekker is smaakvol uitgevoerd in de huisstijl van het Tilburgse transportbedrijf.

AAB Logistics heeft onder andere gekozen voor de IVECO Stralis vanwege de gunstige kilometerkostprijs en krachtige 11-liter dieselmotor. Daarnaast halen de motoren van IVECO de Euro-VI emissienorm zonder de toepassing van uitlaatgas recirculatie (EGR) wat zorgt voor een lager brandstofverbruik en een langer onderhoudsinterval (150.000km).

Foto's

  • Wempe Transport
  • Wempe Transport
  • Voets Transport
  • Voets Transport